1. Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine (Staj Hk.)

Yazar: nukhetc | Tarih: 10 Şubat 2021

Yüksekokulumuz tarafından, 1. Sınıfın sonunda yapılması gereken zorunlu Staj uygulaması alınan tedbirler kapsamında 2020-2021 Eğitim Öğretim yılına ertelenmiş olup , 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Yaz döneminde gönüllü olarak stajını tamamlamak isteyen öğrencilerimiz, pandemi sürecinin devam ettiği süre boyunca, staj başlangıcından sonuna kadar oluşabilecek her türlü riske karşı hukuki, idari ve cezai tüm sorumluluğu üzerlerine almak kaydıyla, belirlenen tarihler arasında stajlarını yapabileceklerine; staj yaptıracak işyerlerinin de staj başlangıcından sonuna kadar oluşabilecek her türlü riske karşı hukuki, idari ve cezai sorumluluğu üzerlerine aldığını gösterir “Gönüllü Staj Uygulaması Kabul ve Beyan Formu”nu onaylamak suretiyle gönüllü olarak stajların yapılabileceğine karar verilmiştir.

Gönüllü Staj Uygulaması Kabul ve Beyan Formu