2019-2020 Bahar Yarıyılında Staj Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine!

Yazar: nukhetc | Tarih: 10 Şubat 2021

03.11.2020 tarihli Yüksekokul Yönetim Kurulu gereğince geçen yıl alınan kararlar gereği zorunlu staj dersi ertelenen 2. Sınıf öğrencilerini kapsayacak şekilde staj dersi ertelenen öğrenciler 07 Aralık 2020-16 Ocak 2021 tarihleri arasında 30 iş günü olacak şekilde yapabileceklerdir. Üniversitemiz senatosunun 28/04/2020-130 nolu kararı gereği işyeri ile öğrencinin gönüllü olması ve sorumluluğu üstlenmesi durumunda birim yönetim kurulunun kararı ile pandemi sürecinde koruyucu önlemler alınarak işyeri ortamında staj yapılabilecektir.

Öğrencilerimiz belirlenen tarihler aralığında stajlarını yapamazlarsa, pandemi sürecinin seyrine göre alınabilecek kararlarla 2020-2021 eğitim-öğretim yılı yaz döneminde de stajlarını yapabileceklerdir.

Bu kapsamda staj yapmak isteyen öğrencilerimizin ekte yer alan Gönüllü Staj Kabul Beyan Formunu ve Staj Belgelerini doldurarak imzalı ve onaylı (işyeri kaşesi) bir şekilde en geç 27/11/2020 cuma günü mesai saati bitimine kadar Yüksekokulumuza e-posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir. İmzasız/onaysız ve geç gönderilen başvurular kabul edilmeyecektir.

• Detaylı Bilgi Almak İçin: Öğrenci İşleri
  • Arzu KIRIM
  • (0362) 312 19 19 / 7806
  • arzu.kirim@omu.edu.tr

Staj yapacak öğrencilerimiz staj girişlerinin yapılabilmesi için aktif olarak sigortalı olarak bir yerde çalışmıyorlar ise E-Devlet Kapısı üzerinden Müstehaklık belgesi almaları ve Yüksekokulumuza iletmeleri gerekiyor. Aksi halde staj için sigorta girişleri yapılmayacaktır.

Sağlık Provizyon ve Aktivasyon Sistemi (SPAS) Müstehaklık Belgesi (ÖRNEKTİR.)

Gönüllü Staj Kabul ve Beyan Formu

Staj Değerlendirme Formu

Staj Dosyası Kapağı

Staj Dosyası

Staj Sözleşmesi

Zorunlu Staj Başvuru Formu

Yüksekokulumuz Zorunlu Staj İlkeleri

Not: Öğrencilerimizin staj başvuru formundan iki adet çıktı almaları gerekmektedir.