2022-2023 Bahar Yarıyılında Staj Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine!

Yazar: | Tarih: 11 Temmuz 2023

2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi (AMY112 Staj) Dersi için uygun tarih aralığı 17 Temmuz - 25 Ağustos olarak belirlenmiştir

Staj Başvurusu İçin Gerekli Belgeler
1. Zorunlu Staj Başvuru Formu 3 adet (İşyeri Yetkilisi ve Danışmana imzalatacak )
2. Sağlık Provizyon ve Aktivasyon Sistemi (SPAS) Müstehaklık Belgesi (Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi) (E-devletten alınacak)
3. Staj Sözleşmesi 3 adet
4. Kimlik Fotokopisi

Başvuru için gereken belgeler; staj başlama tarihinin en geç 30 gün öncesinden bölüm sekreterine teslim edilmiş olmalıdır.

Staj Bitiminde İstenilen Belgeler
1. Staj Dosyası Kapağı
2. Staj Dosyası (Staj bitiminde öğrenci tarafından doldurulacak)
3. Staj Değerlendirme Formu (Staj bitiminde işveren tarafından doldurulup kapalı zarf içerisinde teslim edilecek)
4. PP.5.3.FR.0023 İşveren Staj Değerlendirme Anketi (Staj bitiminde işveren tarafından doldurulacak)
5. PP.5.3.FR.0024 Öğrenci Staj Değerlendirme Anketi (Staj bitiminde öğrenci tarafından doldurulacak)

Staj bitiminde istenilen belgeler stajın bittiği tarihten itibaren yedi (7) gün içerisinde okula teslim edilmiş olmalıdır.