Onlıne Sınav ve Kayıt Dondurma Hk.

Yazar: nukhetc | Tarih: 10 Şubat 2021

COVİD 19 pandemisi nedeniyle alınanan tedbirler gereği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının almış olduğu kararlara istinaden 2019-2020 Bahar Dönemi dersleri internet üzerinden uzaktan eğitim sistemi ile Online yürütülmektedir.

Bu kapsamda 4-12 Nisan 2020 tarihinde yapılması planlanan Ara sınav haftasında dersler devam edecek olup Ara sınavlar internet üzerinden dersin öğretim elemanınca belirlenecek yöntem ile online yapılacaktır.

Öğrencilerimiz; teknik alt yapı ve yetersizliği nedeni ile derslere devam edememeleri durumunda, 2019-2020 Bahar Döneminde geçerli olmak kaydıyla kayıt dondurabilirler. Kayıt dondurma süreleri azami süreden sayılmayacaktır.

Tüm dünyayı etkileyen ve ülke olarak da geçirmekte olduğumuz bu zor günlerin bir an önce bitmesini temenni eder, öğrencilerimize de sağlıklı günler dileriz.

Doç. Dr. İbrahim TURAN
Yüksekokul Müdürü